Saturday , February 4 2023

Musikpicknick på Bjäre med bl. a. Lillebror och The True

Om du befinner dig i södra Sverige och inte har något inbokat nästa helg, bör du överväga en tur till den vackra Bjärehalvön.

True2-290x300
The True. Foto: Thomas Johansson

Lördagen den 15 augusti anordnas nämligen andra upplagan av Musique Piquenique. 6 band och 2 DJ:s kommer att bjuda på mångsidig underhållning. I startfältet hittar man bland annat Zero-bekantingarna Lillebror (läs mer här) och The True (läs mer här).

Lillebror-press-5-267x300
Lillebror. Foto: Henrik Bengtsson

Musikpicknicken är ett samarbete mellan de båda kulturföreningarna Bjäre Retro och Kulturcentralen Förslöv:
– Förra årets picknick gick väldigt bra, berättar Nathalie Palm från Bjäre Retro. Det var härlig stämning och folk hade verkligen kul. Nu hoppas vi kunna lyfta allt ytterligare ett snäpp i år.
– Vi är stolta över att kunna presentera ett par av södra Sveriges mest lovande unga artister, fortsätter Anna Lingmark från Kulturcentralen. Titta gärna förbi och njut av en skön sommarkväll med bra musik!

AnnaNatha kopia
Anna Lingmark och Nathalie Palm. Foto: Johan Arenbo

Musique Piquenique 2015

Hallavara Stompers
Insanity
Lillebror
The True
Caroline Rasmusson
Informations Life
DJ Goski & The No Good

Läs mer om musikpicknicken och banden som uppträder på följande Facebook-sida

 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

The True – Don’t Belong Here

Om det finns någon rättvisa i världen, så borde The True inom en snar framtid …