Wednesday , July 17 2024

The Magnettes – “Birthday”

Pajalas briljanta elektroniska indieband, The Magnettes, som Zero hade nöjet att få prata med häromåret (läs gärna vår intervju här) är tillbaka med nya singeln “Birthday”.

”Birthday”, som är ett smakprov inför duons andra fullängdsalbum, kombinerar nordsvensk melankoli, elektroniska beats, pulserande arpeggion, eldiga gitarrackord och ylande synthpads till en eskapistisk hymn. 

Ni hör den och ser den snygga videon här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

The Magnettes – “American”

Pajalas briljanta elektroniska indieband, The Magnettes, som Zero hade nöjet att få prata med i …