Saturday , July 13 2024

Novaa x Lo är duon som gör multipelt lovande musik

Det vilar en ljudkarta som är fylld med mycket skönhet i Novaa x Lo:s musik. Den tyska duon har i sitt samarbete hittat ett vinnande koncept med dubbel effekt i utrycket. 

Novaa är den starkt kreativa låtskrivaren och sångerskan. Hon inspireras av glimrande inslag från områden såsom Electronica och Folk and Pop. Hennes ljudbildsprofil har ibland kallats för “Organic Electronic”, en genren som ligger helt rätt i tiden.

Roten till musikpartnern Lo:s artisteri återfinns inom den musikscen som har k0mmit att kallas för “Bedroom Producers”. Hans personliga id är ett intressant potpurri bestående av UK Bass, Post-Garage och RnB/Pop influenser. Blandningen är mycket smakfull. Den har dragit till sig flerfaldig uppmärksamhet i form av flera goda omdömen från radions värld, såsom från Soulection och Shoreditch Radio, men även från YouTube-kanaler såsom The Sound You Need, Eton Messy, fhinq och The Vibe Guide.

Ett exempel på deras goda samarbetsförmåga märks tydligt i  låten “Lights”. Ljudmattan och sången är förförande säker. Singeln grabbar på direkten ett starkt tag om lyssnarens intresse.

 

Singeln "Lights" grabbar ett starkt tag om lyssnarens intresse.

Betyg - 5

5

Singeln "Lights" grabbar ett starkt tag om lyssnarens intresse.

User Rating: Be the first one !

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Embla Maria – “False Awakening”

Låt oss vända blickarna mot vårt vackra grannland och titta lite närmare på den norska …