Thursday , February 22 2024

Svenska Chloé Gisele skickar skönt karibiskt reggae-dans-gung med låten “Whine Up”

Chloeg
Talang finns i jordens alla länder. Nu har turen kommit till en ny sådan från Sverige.

Artisten Chloé är blott 22 år och född och uppväxt i Sverige. Hon gillar att utvecklas på olika ställen i världen. I London kom utvecklingen för hennes musikhantverk att bli optimal. Artisten har nu, 2017, återvänt till sina rötter i Sverige, och har här arbetat nära med producenterna Anderz Wrethov och Lowgan, för att raffinera sitt personliga ID som består av en fin blandning av R & B, pop och hip-hop. Inspirationen kommer från brittiska kvinnliga artister såsom Raye, Ray BLK och Ella Eyre.

Hennes nya låt “Whine Up” har en tydligt osjälvisk och kärleksfull consensus som budskap. Chloé berättar att spårets syfte är att verka upplyftande. Låten handlar om att inte ta allting i livet för allvarligt, om att vara öppen för de nya sakerna som kommer in i ens liv och slutligen om att ge människor en andra chans (även om de kanske har skadat dig i det förflutna).

Musiken till alstret har en exotisk känsla inom sig. Den får en att resa vidare i tankarna till en karibisk ö och där reflektera positivt i värmen. Chloés ljuva debut-toner är ett samarbete med den tranidadiska konstnären Bunji Garlin och är släppt via Cosmos Music.

Låter det ytterst intressant? Ta då och följ länken nedan vidare. Mycket nöje med ert lyssnande önskar Zero er.
Länk för den lyssningshugade:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Victor Crone uttrycker vacker musik adresserad “Kalifornien”

Victor Crone är den svenska artisten som verkligen håller internationella nivåer i sin musik när …