Thursday , February 22 2024

Sonny Step and TyC tar ett rejält kliv framåt med sin nya låt

sonnystep
Sonny Step är en artist från Brooklyn, USA. Han har en bakgrund som singer-songwriter men är även multi-instrumentalist. På saxofon eller via sång eller både och han har delat scen med artister som Rihanna och Ricky Martin. TyC kommer från en mångsidig bakgrund av genrer och påbörjade sin musikkarriär i bandet Carousel. Han verkat flera år som låtskrivare och producent samtidigt som han turnerat på gitarr och keyboard. TyC träffade Sonny i Brooklyn och de började snabbt att kombinera TyCs goda fingertoppskänsla för bra pop med Sonnys soul vision och personlighet. Det som inspirerar bandet till att skriva musik är den så kallade underground-scenen. Man har tidigare arbetat för flera stora företag. Det kändes ungefär lika oinspirerande som det blir, förklarar bandet. Den alternativa musikscenen är fylld med artister som var musiker först. Det är ett gott tecken som inspirerar oss till att vilja uttrycka musik på vårt sätt.

Låten “Closer to You” som nu inleder bandets vidare låt-releaser under 2017 har en sällsamt vacker känsla av romantik, försiktighet och skön popkänsla med själ. Det här är ett band som vi förmodligen kommer höra mer från den internationella arenan av musik framöver.

Här finns Sonny Step and TyCs  ljuva musiken för dina öron:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Jesse Brewster - The Lonely Pines

Jesse Brewster – The Lonely Pines

Jesse Brewsters femte album, The Lonely Pines, fungerar oavsett om du är inne på folk, …