Karmic – Låten Lighthouse lyser upp tillvaron med loopar och skönsång

karmic
Karmic blandar skön indierock med ljuv elektronisk pop i sällskap av härliga beats och inspirerande texter. Bandet består av två kvinnliga vokalister från Los Angeles: Laura Baruch och Kylee Katch och duon som producerar är Sam Murphy och Peter Kastner.

-Låten “Lighthouse” skrevs när jag satt framför mitt piano och tittade ut genom fönstret i vårt hus nära stranden. Det var en dimmig dag, så jag kunde inte se något ut genom den tjocka dimman . I den miljön uppstod där och då låtens melodi och lyrik inne i mitt huvud. Jag tänkte på hur vi ibland tenderar att hamna på en mörk plats i våra liv. Vi behöver därför hjälp av en fyrs ljus likt båtar för att kunna ta oss hela vägen genom dimman in till strandens trygga hamn. Din fyr kan vara någon eller något som hjälper dig att ta dig igenom en mörk tid och hitta ett ljus som för dig hem, säger Laura Baruch om låten.

Källa för vidare musikalisk och visuell njutning är:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Ljuden finner fin balans hos artisten Funeral For Birds singelsläpp “Over Now”

Funeral For A Bird är ett soloprojekt med musikern, producenten och låtskrivaren Joe Futák som …