Capyac ger stark danskänsla för klubbarna i “Bubblegum”

Capyac är en dansk grupp som uttrycker fantasifullt läcker surrealism i sin musik. I den kombinerar rytmer från Tech House med minimal techno och spännande funk-effekter. Deras kreativa flöde genererar fenomenala spår med glöd för den dansugna publiken. I Capyacs alster vilar det en stor attraktion för att folk att vilja festa och dansa.

Caypac har lyckats med att skapa en häftig och tung melodisynthslinga i samband med släppet av den nya låten “Bubblegum”. I bagrunden ljuder även inslag såsom kaxiga och feministiska röster med pondus. En styrka i låten är att den tilltalar både de som älskar synthbaserad musik och de som förgyller sina liv med dansmusik. Det svänger med en fin mix av “beats, bleeps och bloops”.

capyac

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Adamski Feat Nina Hagen – Don’t Killer Animals

Adamski, ofta kallad ravekulturens första popstjärna, grundade sin karriär på 80-talet i undergroundkulturens scen och …