Thursday , June 20 2024

Morgxn släpper låten “HOME” finurligt omarbetad av Joywave

morgxn

Artisten Morgxn började sin karriär i hemstaden Nashville där han minns hur han tidigt sjöng med sin mamma. Han kunde som väldigt ung hålla melodier innan han kunde prata ordentligt. Vid 6 års ålder dominerade han sedan den lokala gospelkören. När han blir 9 år, började han ta röst- och pianolektioner och skriva låtar. Efter college spelar han teater i New York.

Joywave kom sedan in i Morgxns karrriär som ett lyckosamt samarbete i form av en ny version av singeln “Home”. Omarbetningen av låten vände upp och ner på den. Det har skapat en nydanande “pitch” i dess karaktär. Spåret har många fler nyanser nu. Helheten är läcker.
“-I wanted a version of home that was less about running away and more about standing your ground. I’m thrilled Joywave went on the adventure with me” – Morgxn.

Den intressanta låten kan du lyssna på här:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Karmic – Låten Lighthouse lyser upp tillvaron med loopar och skönsång

Karmic blandar skön indierock med ljuv elektronisk pop i sällskap av härliga beats och inspirerande …