Wednesday , July 17 2024

“Kiss Face” kommer att sätta dansgolven i spinn

N1TEL1TE feat. Vanessa Rousso & Melissa Ouellet är en musikerkonstallation som  är som gjord för att producera musik för klubbar och andra dansarenor.

Vanessa kompenerar sina egna melodier, rytmer, harmonier och skriver sin musik helt från scratch. Hon har spelat på ett flertal speciella evenmang inklusive The Gallery at Planet Hollywood Las Vegas, Aura Nattklubb på Atlantis i Paradise Island, och SheRocks nattklubb i Rio.

Melissa har rötter i deep/tech house underground från Montreal i Quebec. Hon har visat på förmåga till att snyggt kombinera röster, dub beats och elektroniska ljudeffekter. Hon sjunger och producerar med meriter såsom program i minimal egen produktion och blanda EDM på den internationellt kända Point Blank Musikskola i London bakom sig. Det är sammantaget en väl meriterad duo.

Den nya singeln “Kiss Face” uppstod ur en observation av en man som försökte få respons för sina slängkyssar på gågatan i Coachella. Det ringar in vårt beteende då vi anstränger oss lite extra för att möta någon när vi går ut. Spåret är ett försök till att berätta historien om när vi redo att ge oss ut och presentera vårt bästa kyss-ansikte för att chansa hoppfullt på napp trots att vi riskerar en negativ respons.

Den svängiga låten kan du lyssna på här:

nessmellight

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Karmic – Låten Lighthouse lyser upp tillvaron med loopar och skönsång

Karmic blandar skön indierock med ljuv elektronisk pop i sällskap av härliga beats och inspirerande …