Vidorra – en ung och lovande musiker med dansmusik som epitet

M.I.A COVER ART
Vidorra är ett 17-årig stjärnskott som redan nu har markerat att det finns fin potential i sin dj-talang som ger musik för dansgolven. Det vilar glatt sound i låten “M.I.A” som definitivt redan är i nivå med andra stora artister.

Ett exempel på förmågan att nå ut till publiken är att ett tidigare spår från artisten fick ett omnämnade i BBC Radio 1 som “En av de personer i livet som har så mycket talang så att du nästan blir sjuk av avund!”. Låten  ‘After Hours’ fick dessutom titeln ‘Record Of The Week’ via BBC Radio 1.

Vidorra kommer från Birmingham, är även aktiv som producent och kan spela ett flertal instrument. Kreativiteten är ingen bristvara här.

Det finns starka indicier på att även M.I.A kommer att klättra på spellistorna. Produktionen och melodin i låten “M.I.A” är skickligt skapade. Dansgolven kommer älska detta.

Här lyssnar du och njuter:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Karmic – Låten Lighthouse lyser upp tillvaron med loopar och skönsång

Karmic blandar skön indierock med ljuv elektronisk pop i sällskap av härliga beats och inspirerande …