Vogon Poetry och SCALA – släpper nya “Come Home Again” och har EP på gång

För ett par veckor sedan delade Vogon Poetry och SCALA scen i både Helsingborg och Göteborg. 

Då den outgivna låten ”Come Home Again” fick ett fint mottagande bestämde de sig för att släppa den digitalt. 

Roger Tell berättar: 
– ”Come Home Again” handlar om att längta så mycket efter en annan person att det gör ont och om känslan av att inte vara hel när man tvingas vara isär. Den lekfulla och uppsluppna musiken kontrasterar till den vemodiga texten, som hade fungerat till en countrylåt, och det känns svårt att inte börja dansa. Nämnde vi förresten tonartshöjningen? Eurovision Song Contest, här kommer vi…

Come Home Again är den tredje låten från Vogon Poetry & SCALA-samarbetet. En femspårs-EP kommer i juli. 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Vogon Poetry

Julsingel från Vogon Poetry

Svenska Vogon Poetry bjuder på en julsingel.