Wednesday , February 21 2024

Cold Connection, Piston Damp och Boytronic – videoartikel

I fredags spelade Cold Connection, Piston Damp och Boytronic på Charles Dickens i Helsingborg.

Zero Magazine var på plats och bjuder här på en videoartikel med miniintervjuer, liveklipp och mingel.

Allt i högt tempo och i sann Hi-NRG-anda.

Stort tack till Thomas Ingerby, som lyckats skapa södra Sveriges intressantaste undergroundscen, och tack till hans kollegor och kumpaner (som Khalid, Lone och Niclas Blyh) för storslagna insatser för den alternativa musiken.

På återseende på Charles Dickens!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Boytronic – Jewel

Vem vågade, för ett par år sedan, tro att det skulle komma ett nytt Boytronic-album? …