PINEAPPLE THE PROJECT – Black EP

På nittiotalet släppte den polske regissören Krzysztof Kieślowski en trilogi dramafilmer med färgkodningen “blå”, “vit” och “röd”. 

Även Helsingborgsbaserade Stefan Wig, alias PINEAPPLE THE PROJECT, jobbar gärna med färger. Efter en gul, en grön, en orange och en vit EP kommer nu en svart, som innehåller smart technofierad elektropop med gästvokalister.

Black är Stefans tionde EP och han hoppas att den kanske kan sprida lite värme och glädje nu när hösten närmar sig.

Snygg modern electronica, som ni gör helt rätt i att lyssna på här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!