S.P.O.C.K Foto: Allan Bank
S.P.O.C.K Foto: Allan Bank

Intergalaktiskt gästspel i Helsingborg på fredag!

Zero-redaktionens Sub-Etha Sens-O-Matic har under en tid gett kraftiga utslag i riktning 4 grader kuling syd om solsystemets yttre gräns. Vi frågade herr doktor Ferdinand Lams vid Düsseldorfs Institut für Astronomie und Synthipop vad detta kunde ha för bäring på jordlivet så som vi känner det.

– Tangentialvektorn antyder att jordkontakt kommer ske på Charles Dickens Bar & Scen i Helsingborg am Schweden på fredagen 24 januari, berättar doktor Lams med imponerande precision.

Zero kontaktade i varnande syfte det aktuella etablissemanget men en representant, som önskar vara anonym, lämnar lugnande besked:

– Vi kan bekräfta observationen men vill lugna alla närboende med att den förestående invasionen kommer vara ytterst begränsad och helt förberedd. Vi har förmånen att stå värdar när intergalaktiska fredsambassadörerna och  lasertrubadurerna i S.P.O.C.K gör sitt första besök i staden på mannaminne.

– Statens kontrollanter, i form av Ekobrottsmyndigheten, kommer att vara på plats för att bilda välkomstkommitté tillsammans med lokala Cold Connection, fortsätter vår källa. Vi ser fram emot en kväll med fullt ös och kärlek över alla universums gränser.

Zero välkomnar gästerna och tipsar om att du kan hitta mer information om evenemanget här.

Om Per Lotsander

Kolla även

Bon Harris – Songs:From The Lemon Tree

Så här har ni aldrig tidigare sett eller hört Nitzer Ebbs Bon Harris!