Thursday , June 20 2024
Röyksopp Susanne Sundfør

Årets låtar 2022

Gott nytt år önskar vi er alla och börjar det nya med att summera det gamla! Här är en lista med 100 fantastiska låtar från 2022!

Året ser ut att ha tillhört våra grannländer i väst med fantastiska album från b.la. Röyksopp, Trentemøller och AURORA. Fina album släpptes även från svenska artister som EMMON, Sahara Hotnights, Unroyal och Unify Separate. Vi fick också bekanta oss med nykomlingar som Dead People, INVSN och SQALL. Trevlig lyssning.

Tack till alla som gör det roligt att fortsätta Zero-resan ett år till!

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Unify Separate, 2022

Unify Separate är tillbaka med nya singeln “City of Light”

Stockholmsbaserade duon Unify Separate är tillbaka med nya singeln “City of Light”, ett skimrande och …