Wednesday , April 17 2024

Then Comes Silence – ”Chain”

I höstas släppte det Stockholmsbaserade postpunkbandet Then Comes Silence det uppmärksammade coverprojektet Horsemen, med tolkningar av bland andra Front 242, Grace Jones, The Damned, Depeche Mode och She Past Away.

Nu jobbar kvartetten på att slutföra sitt kommande album, Hunger, som ska släppas i början av juli på det unga skivbolaget Nexilis.

Efter “Rise To The Bait” bjuder de här på ytterligare en singel. Närmare bestämt ”Chain”, som ni absolut bör ge er dyrbara tid. Ni hör den här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Johnathan/Christian – Together We’re Alone

Låt oss starta veckan med ett spännande transatlantiskt samarbete. Christian Granquist från Stockholm och Johnathan …