Gallows’ Eve – Five Hexes

Om majvädret skulle kännas för soligt erbjuder den nya sydsvenska konstellationen Gallows’ Eve ett alternativ.

Trion bildades i vintras av medlemmar ifrån respekterade undergroundband som Kindred Spirits och Grand Rezerva. Ambitionen är att göra klassisk svartrock. Eller som de själva beskriver det: ”death magic infused traditional gothrock”.

Debut-EP, Five Hexes, släpptes häromveckan och är väl värd att kolla upp.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Johnathan/Christian – Together We’re Alone

Låt oss starta veckan med ett spännande transatlantiskt samarbete. Christian Granquist från Stockholm och Johnathan …