Foto: Petter Duvander

Missa inte Lustans Lakejers streamade konsert den 19 mars!

Ni har väl inte missat att Lustans Lakejer har en streamad konsert på gång?

För ett drygt halvår sedan förgyllde Sveriges främsta new wave-band en av våra varma sommarkvällar med en förträfflig onlinekonsert från Malmö.

Nu är det dags igen. Den 19 mars ställer sig Johan Kinde och hans mannar på Nalens klassiska scen. Kvällen till ära kommer de att framföra hela sitt episka debutalbum från början till slut. En historisk tilldragelse!

Så ladda upp med jordgubbar och champagne. Det kommer garanterat att bli en upplevelse fylld med glamour, dekadens och allmän skörlevnad!

Införskaffa era biljetter här.

Vill ni läsa en artikel, där Johan Kinde bland annat pratar om det klassiska debutalbumet, så rekommenderas vår intervju från i fjol.

Johan Kindes senaste bok, Passera denna natt, har förresten precis släppts som ljudbok, inläst av honom själv. En gripande historia, som ni absolut bör lyssna på. Ni hittar den här.

Vilket blir det självklara soundtracket den kommande veckan? Jo, naturligtvis följande svenska musikmilstolpe, utnämnd till ett av de tio bästa svenska debutalbumen genom tiderna av Aftonbladet och framlyft i kulturlexikonet Tusen svenska klassiker! 

 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Julian Brandt – “AI: (Stephen Hawking Version)”

Han är bekant från fina band som Lustans Lakejer och Bobby.  Han har samarbetat med …