Konsertverksamheten drar igång igen med Machinista i Helsingborg

Det senaste halvåret har varit tungt och deprimerande. Avsaknaden av konserter och liknande evenemang är naturligtvis bara en bagatell ur ett större och globalt perspektiv, men det går inte att sticka under stol med att det kulturella vakuumet har bidragit till melankolin. 

Det känns därför kul att kunna berätta att konsertverksamheten så smått håller på att dra igång igen. Givetvis utifrån gällande regler och restriktioner. 

Charles Dickens Bar & Scen i Helsingborg, som tidigare gett oss finfina arrangemang som Covenant och Lustans Lakejer, bjuder på lördag in till en exklusiv spelning med Machinista inför bara 50 personer.

Som de flesta Zeroläsare vet, så består Machinista av John, som även är med i Cat Rapes Dog, och Rickard, som var medlem i Vision Talk. De spelar energisk elektronisk pop och det kan garanteras ett rejält ös från scen!

Det finns en handfull biljetter kvar inför lördagens spelning. Se till att införskaffa en direkt, så är du på säkra sidan! 

Zero Magazine planerar att vara på plats, för att göra ett reportage om den ”alternativa musikens överlevnad i tuffa COVID-tider”. 

Stöd mycket gärna den alternativa och elektroniska musikscenen i Sverige genom att besöka Dickens i Helsingborg den 12 september! 

Läs mer och köp en av de sista biljetterna här!  

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

En nöjenas natt (på Dickens i Helsingborg)

”De synder man mest ångrar på gamla dar är de man inte begått”, sa en …