Kite

Kite aktuella med singeln ”Bowie ’95”

Kite är tillbaka med nya singeln ”Bowie ’95” som producerats av Benjamin John Powes.

I sociala medier kommenterar gruppen släppet så här.

– När vi startade Kite var bandet Fuck Buttons en stor inspirationskälla för oss. Sedan dess har vi följt Benjamin John Powers musik som Blanck Mass. Vi är nu extremt glada över att få arbeta med honom på två nya låtar.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Red Cell

Red Cell tolkar den svenska popmusikhistorien

I våras släppte Red Cell sitt fjärde självbetitlade album som rönt framgångar inom scenen. Nu …