Wednesday , December 2 2020
Kite

Kite aktuella med singeln ”Bowie ’95”

Kite är tillbaka med nya singeln ”Bowie ’95” som producerats av Benjamin John Powes.

I sociala medier kommenterar gruppen släppet så här.

– När vi startade Kite var bandet Fuck Buttons en stor inspirationskälla för oss. Sedan dess har vi följt Benjamin John Powers musik som Blanck Mass. Vi är nu extremt glada över att få arbeta med honom på två nya låtar.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Kite, live Kungliga Operan 2019

SVT sänder Kite på Kungliga Operan

För alla som misslyckades med att få biljett till synthpopduon Kites spelningar på Kungliga Operan …