Junksista – Love Makes People Stupid

Det var ett tag sedan vi hörde något från den spännande duon Junksista från Biberach an der Riß i sydligaste Tyskland.

Men efter en kreativ paus är nu Diana och Boog tillbaka. Deras nya musikvideo heter ”Love Makes People Stupid” och i vanlig ordning handlar det om en kombination av dansant electro, sval EBM och provokativa texter.

Gillar ni feta Nitzer Ebb-basgångar? Gillar ni refränger som fastnar som tuggummin? Då finns det all anledning att kolla upp Junksista.

Läs förresten gärna också vår utförliga artikel om bandet här.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Junksista – Sinner’s Delight

Das beschauliche Städtchen Biberach an der Riß in Schwaben ist vor allem für sein großes Kindertheater, …