Junksista – Love Makes People Stupid

Det var ett tag sedan vi hörde något från den spännande duon Junksista från Biberach an der Riß i sydligaste Tyskland.

Men efter en kreativ paus är nu Diana och Boog tillbaka. Deras nya musikvideo heter ”Love Makes People Stupid” och i vanlig ordning handlar det om en kombination av dansant electro, sval EBM och provokativa texter.

Gillar ni feta Nitzer Ebb-basgångar? Gillar ni refränger som fastnar som tuggummin? Då finns det all anledning att kolla upp Junksista.

Läs förresten gärna också vår utförliga artikel om bandet här.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Junksista – Sinner’s Delight

Das beschauliche Städtchen Biberach an der Riß in Schwaben ist vor allem für sein großes Kindertheater, …