Friday , November 27 2020

Summer On i Båstad 2018

Årets upplaga av Summer On-festivalen blev, i vanlig ordning, en trevlig tillställning.

Zero var på plats och kollade in ett flertal intressanta artister som Sabina Ddumba, Petter, Otto Knows, Shy Martin, Norlie & KKV och Vigiland.

Ovanpå detta fascinerades vi av mängder med glada och vackra människor, en del kändisar (Zero sprang på festivalgeneralen och Eurovision-finalisten Måns Zelmerlöw i vimlet), mäktiga ljusshower och skön stämning. Vi har sagt det förr och vi säger det igen: Närmare Ibiza-stämning än så här kommer man nog inte i Sverige!

Nedan en liten summering i bilder från Zeros festivalteam Thomas och Johan:

Foto: Johan Arenbo
Foto: Thomas LB Johansson
Foto: Johan Arenbo
Foto: Thomas LB Johansson
Foto: Thomas LB Johansson
Foto: Thomas LB Johansson
Foto: Thomas LB Johansson
Foto: Johan Arenbo
Foto: Thomas LB Johansson
Foto: Thomas LB Johansson
Foto: Thomas LB Johansson
Foto: Thomas LB Johansson

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Summer On i Båstad, 7-9 juli

Om ni är sugna på varierad musik, en mysig festival precis vid havet och befinner er i …