Friday , August 19 2022

Summer On i Båstad, 7-9 juli

Om ni är sugna på varierad musik, en mysig festival precis vid havet och befinner er i södra Sverige, finns det all anledning att kolla upp Summer On i Båstad.

Festivalen går av stapeln mellan torsdagen den 7 juli och lördagen den 9 juli och har ett startfält som bland annat innehåller följande artister:

Frej Larsson (tidigare Slagsmålsklubben)
Otto Knows
Hoffmaestro
Nause
Silvana Imam
Norlie & KKV
Vigiland
Matoma
Klingande
Hov1
Panda Da Panda
Maja Francis

… och många fler.

13533332_640904719395739_4744638103442312340_n

Förra året var Zero på plats och intervjuade den sympatiska, moderna houseduon Nause (läs artikeln här). Även i år kommer vi att ta tempen på någon ung och intressant akt.

Läs mer om festivalen på Summer On:s hemsida.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Zero Magazine träffar Hov1 på Summer On

”Beatlemania” på den svenska hiphop-scenen? Ja, inte långt ifrån. Zero träffade den unga och våldsamt …