Thursday , November 26 2020

Summer On i Båstad 7-8 juli

Om ni är sugna på varierad musik, en mysig festival precis vid havet och befinner er i södra Sverige, finns det all anledning att kolla upp årets upplaga av Summer On i Båstad.

Festivalen går av stapeln fredagen den 7 juli och lördagen den 8 juli och har ett startfält som innehåller följande fina artister:

Veronica Maggio
Icona Pop
Oscar Linnros
Vigiland
Tjuvjakt
Måns Zelmerlöw
Oliver Ingrosso
Galavant
AronChupa
Jireel

18893124_822446154574927_8733112849392545099_n

Tidigare år har Zero varit på plats och intervjuat både den sympatiska, moderna houseduon Nause och hiphop-stjärnskotten i Hov1. Även i år kommer vi att ta tempen på en intressant artist. Förhoppningsvis en elektronisk duo bestående av två mycket coola och framgångsrika tjejer…

Läs mer om festivalen på Summer On:s hemsida.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Summer On i Båstad, 7-9 juli

Om ni är sugna på varierad musik, en mysig festival precis vid havet och befinner er i …