Tre spännande svenska släpp – Annelie, Mira Aasma och Märtha Frans

Nu är sommaren här på riktigt och vi vill passa på att tipsa om låtar till sommarens spellista.  Annelie, Mira Aasma och Märtha Frans är tre spännande svenska artister som samtliga har låtar på Zeros spellista ”Bäst just nu – Topp 30”.

Annelie – ”Kid”
Annelie kommer från Göteborg där hon verkar som både artist och producent. I hennes soloprojekt, under artistnamnet Annelie, kombineras tjusiga synthloopar med låg och känslosam sång. Musiken kan beskrivas som något oerhört vackert och känsligt ljudlandskap som bärs upp med stil.

Mira Aasma – “Mirrors”
19 åriga Mira är även hon från Göteborg släpper nu singeln ”Mirrors” som är en perfekt poplåt för sommarens spellista.

Märtha Frans – “Pga dej”
Med elektroniska basgångar inspirerade av new wave och synthpop leker Märtha Frans med vårkänslor och lyrik på svenska. Låtarna handlar om att vilja vara nära och om att behöva var långt ifrån någon.

Följ Zeros spellista här: “Bäst just nu – Topp 30”

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Unify Separate, 2022

Unify Separate är tillbaka med nya singeln “City of Light”

Stockholmsbaserade duon Unify Separate är tillbaka med nya singeln “City of Light”, ett skimrande och …