Hem / Nyheter / Erneuerbare Energien skänker synthkärlek via sin låt “Supermodern Lovesong”

Erneuerbare Energien skänker synthkärlek via sin låt “Supermodern Lovesong”

erneuerbareenergien
De tre tyska elektro-pop-musikerna Geothermie, Windkraft och Solarpower, med gruppnamnet Erneuerbare Energien (Renewable Energies), bildades 2014 på grundval av deras gemensamma intressen för att skapa internationella nätverk för att låta energin flöda över gränserna OCH gränser. Medlemmar har i sin profilportfölj musikaliska erfarenheter från band som Saalschutz, Kolossale Jugend, Sand 11 och Bürgermeister der Nacht. Bandets ljudkarta varierar inom ett brett spänningsfält från ambient till punk.

Deras andra singel “Supermodern Lovesong” är en berättelse som ett kärleksbrev till framtiden, självförtroendet och kärleken i sig. I samband med släppet av låten sätter gruppen anslaget inför den kommande debut LP.

Deras låt “Supermodern Lovesong” med video hittar du här:

Kommentarer

Kommentarer

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

WYRES följer upp EP med singlen “Where R Yu”

Den svenska popduon WYRES följer upp vårens EP nya singeln “Where R Yu” . Gruppen som …