Wednesday , July 24 2024
Eddie och Marina i Page

En julklapp från Page! Idag släpps nya singeln “Vi kommer tillbaka”.

Page bjuder på en julklapp. Idag släpps nya singeln “Vi kommer tillbaka”. 

“Vi kommer tillbaka” är första singeln från Pages nya album som är beräknas att släppas under våren 2023. Låten är i klassisk Page-still, elektronisk med en enkel repetitiv och smittande refräng. Baksidan “Förloraren” är däremot en lugnare historia som för tankarna till sångaren Eddie Bengtssons sidoprojekt Sista Mannen på Jorden.

Videon till låten är inspelad på Charles Dickens i Helsingborg av produktionsbolaget Good Evening Pasadena, se den här nedan.

 

CD-singeln finns att beställa här: Page – “Vi kommer tillbaka”

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Anna Öberg och Page – live på Dickens i Helsingborg

I början av april ställer sig två av den svenska elektropopens intressantaste namn på Charles …