Thursday , February 22 2024

Lovestarrs – ”London Town”

Vad sägs om lite modern, elektronisk pop med potential att tilltala alla svenska anglofiler?

Detta är vad syskonduon Lovestarrs, bestående av Sarah och Hamish McIntosh från Hampshire, bjuder på i sin huvudstadshyllning ”London Town”.

Lovestarrs Marc Sethi

Att Sarah och Hamish, som växte upp med föräldrarnas Prince- och Human League-skivor, uppskattar starka popmelodier märks när man lyssnar på ”London Town”. Det doftar både Chvrches, Dubstar och Saint Etienne. Sarahs eleganta uttal och det de urbrittiska vibbarna i musikvideon lyfter helhetsintrycket ytterligare.

”London Town” finns att hitta på Lovestarrs färska debutalbum, Planet Lovestarr, som nyligen släpptes på DEFDISCO/Warner.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Zoot Woman släpper “Ordinary Face”

Den brittiska gruppen Zoot Woman lanserades på världsscenen 2001, då de släppte sitt debutalbum Living …