Thursday , June 20 2024

Zoot Woman släpper “Ordinary Face”

zootwoman3
Den brittiska gruppen Zoot Woman lanserades på världsscenen 2001, då de släppte sitt debutalbum Living In A Magazine. De har kallats “ett av de mest intressantaste electroclash-banden under 2000-talet” och deras skivor har fått goda omdömen i bland annat Pitchfork , Stereogum, NME, The Quietus och PopMatters. Deras talang har även resulterat i en fansskara över hela världen och ett flertal utsålda europeiska turnéer.

Electrogruppen består av medlemmarna Adam Blake, Johnny Blake & Stuart Price.  Det senaste fullängdsalbumet kom i juni 2017 och inkluderade ett spännande samarbete med Kylie Minogue. Deras musikuttryck kan beskrivas som en fin balans mellan lika delar indierock, 80-tals- och 90-talspop samt electronica.

Det vilar en fin touch i deras senaste singelsläpp “Ordinary Face”. Hör det här hos Zero!

zootwoman6

Lyssna och se den intressanta videon här:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Publikhavet under VNV Nations konsert i Göteborg

VNV Nation kommer till Subkultfestivalen i sommar.

VNV Nation kommer till Subkultfestivalen för deras enda konsert i Sverige under 2024. VNV Nation …