Wednesday , February 28 2024

I Shaefris nya singel uttrycks känsloladdad elektropop

Shaefri
Shaefri är en musiker som har sin artistbas i London där hon skapar elektropop. Född och uppvuxen i London med en irländsk och egyptisk börd, spenderade tidigt Shaefri flera år på att odla sitt personliga ID inom musiklivet i London. Hennes “varumärke” består kärnfullt av en unik lite lätt hemsökande sång och minimalistiska beats.

I det nya låten “Rabbit Hole” återger Shaefri våndan av att längta efter kärlek. Hon skapar i låten en desperat karaktär via en text som berättar om smärta och där Shaefris karaktär innerligt bönfallar föremålet för sin kärlek att älska henne. Hennes texter slår an kraftfulla ackord hos dem som har upplevt smärtan av obesvarad kärlek, “I’ll follow you into the rabbit hole; inside here, it’s dark and cold”.

Genom hela spåret får vi följa karaktärens starkt känslosamma resa, från sårbarhet i första versen fram till ren desperation och smärta i den slutliga refrängen. Det här är en känsloladdad låt som också innehåller vacker synthbaserad musik och stark sång. Den olyckliga kärleken har med “Rabbit Hole” fått en respektfull plats i vår tillvaro. Den skänker förståelse till dem som söker den och för dem som också vill läka under sorgeprocessen för olycklig kärlek.

Länk till video och låt:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

A Concise History of Joy ger full genomslagskraft med singelsläppet “Circa ’96”

Elektronisk brutal-pop skulle passa bra som en kortfattad beskrivning på den ljudbild som kommer från …