Tuesday , August 16 2022

Sperenzi släpper elektropopsingel med klass

Sperenzi

Sperenzi har skapat ett album som handlar om att finna en plats och meningsfullhet i tillvaron. I videon står en man i de Österrikiska alperna och reflekterar över sin litenhet i det stora sammanhanget mitt ibland elementen.

Sången i singeln “Desire” är känsloladdad och musiken förmedlar förutsättningar för ett filosofiskt ljudlandskap. Det vilar en sällsam skönhet i uttrycket i låten. I bandets musik återfinns intressanta kontraster; det tunga och lätta, ljus och mörker, glädje och förtvivlan, eld och vatten. Sperenzi har med sin synthbaserade låt “Desire” lyckas skapa elektronisk musik som både upplevs som fräsch och  representativ för vår nutid.

Här lyssnar du på låten och ser den vackra videon:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Bysmarque & Snowwhyte – Once Upon A Time

Bysmarque & Snowwhyte gör ungefär samma sak som diverse filmmakare har gjort under de senaste …