Darknaut ger space för sin nya singel

darknaut-with-synth-bwFoto: Chris Cortez, © Darknaut

Singeln “A Kind Of Space” är öppningsspåret på Darknauts debut-EP “Exile”. Med inspiration från synthbaserad musik, soundtracks från sci-fi film och symfoniorkestrar ger gruppen oss en intensiv och passionerad resa genom tid, rum, och mänskliga känslor i sin låt.

Här avnjuter du den komplett:

 

Darknauts hemsida:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Loveblind – Goodbyes Without Goodbye

Inom bandet Loveblind flyter många kreativa ådror. De har gjort musik ihop sedan 2017, fast …