CocoRosie släpper en stark protestlåt för kvinnor

CocoRosiesmokeemout

Bianca och Sierra Cassidy har påbörjat sitt kommande album och som ett smakprov på det släpper de singel “Smoke ´em Out” i samarbete med ANOHNI. Det nya bytet av president i det vita huset har skapat en grund för denna singel.

Låtens text har en eggande karaktär och med stark pondus tar artisten parti för mångfalden i kampen mot det kvinnofientliga steget med Trump som president för USA. “The future is female” är ett slagord i kampen om lika rättigheter för alla kön. Bandet sänder ett klokt budskap till allmänheten med sin låt.

Du kan lyssna på den i sin kompletta form nedan.

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Novaa x Lo är duon som gör multipelt lovande musik

Det vilar en ljudkarta som är fylld med mycket skönhet i Novaa x Lo:s musik. …