Sunday , February 25 2024
The Deer Tracks - 2016

The Deer Tracks tillbaka med nya albumet Undersvik

The Deer Tracks är tillbaka efter tre års tystnad. Från nya albumet Undersvik släpps nu singeln ”Home”.

Bandet har släppt fyra album och musiken har hörts i populära tv-serier som Greys Anatomy och Suits. Gävle-duon bestådde av Elin Skeppstedt och David Lehnberg har varit på ständig turné runt om i världen under en längre tid och hamnade till slut i en återvändsgränd. Avbrottet fick bandet att återvända hem där de sökte upp en övergiven skola i den lilla byn Undersvik utanför Gävle. Under 10 dagar avskärmande sig duon från omvärlden och hittade tillbaka. Resultatet blev ett nya album som självklart döptes till Undersvik.

Om bandet ger sig ut på värdlsturné igen återstår att se men klart är att med nya singeln ”Home” finns alla förutsättningar för att nå en ny världsuccé.

.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Red Cell

Red Cell tolkar den svenska popmusikhistorien

I våras släppte Red Cell sitt fjärde självbetitlade album som rönt framgångar inom scenen. Nu …