Hem / Nyheter / Luha skriver musik för att hylla släkten
Luha- 2016

Luha skriver musik för att hylla släkten

Luha är ett soloprojekt med rötter i Sverige och sydost-asien. Musikaliskt går Stockholmstjejen från drömsk pop till cinematiska atmosfärer med etniska inslag som röd tråd.

“Blue Whale” skrevs som en hyllning till havet och hennes släktingar som i generationer bott och livnärt sig på haven. Låten har en drömsk känsla och för tankarna till andra svenska artister som Frida Sundemo och Iamamiwhoami och Fever Ray.

Kommentarer

Kommentarer

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Howard Jones – Hero in Your Eyes

80-talsikonen Howard Jones forstätter inspirera och släpper nu andra singeln från hans kommande album  “Transform” …