Andreas Wandegrens julsingel nu på Spotify

I vår stora kavalkad med alternativ julmusik (som du kan gotta dig i här) tipsade vi kort om en ny julkompilation vid namn Hell Santa Vol. 1 – En jülskiva för vanligt fôlk, där bland andra Zero-bekantingar som Andreas Wandegren och Strauss ex Machina medverkar.

julgren

Andreas Wandegrens utmärkta nytolkning av den bästa svenska jullåten någonsin, Anders F. Rönnbloms ”Det är inte snön som faller”, finns nu även på Spotify. Med andra ord är soundtracket för de resterande decemberdagarna klart, eller hur?

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Alternativa jullåtar 2016

Vad gör man när man tröttnat på Whams ”Last Christmas” och Triads ”Tänd ett ljus”? …