Hem / Nyheter / The Ghost Of Helags – nytt projekt från John Alexander Ericson
The Ghost Of Helags - 2016

The Ghost Of Helags – nytt projekt från John Alexander Ericson

John Alexander Ericson från 90-talsgruppen The Northern Territories återfinns numera i duon The Ghost Of Helgas som i dagarna släpper sin debutsingel “The Universe And Mankind”.

Förutom John består duon av den tyska sångerskan Teresa Woischiski. Singlen är hämtad från bandets kommande debut ep Shibuya och inspirerad av Marilyn Monroe citat: “So keep your head high, keep your chin up….because life is a beautiful thing”.

Kommentarer

Kommentarer

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Howard Jones – Hero in Your Eyes

80-talsikonen Howard Jones forstätter inspirera och släpper nu andra singeln från hans kommande album  “Transform” …