Thursday , August 11 2022
Alida - 2016

Norska Alida släpper singeln “Pinocchio”

Alida kommer från Stavanger i Norge och uppmärksammades stort för sin elektropoplåt “Feathers” 2013. Nu är hon tillbaka med en ny singel som vi på Zero tror kan föra henne tillbaka in i finrummet. 

Själv beskriver hon låten så här: “När jag skrev låten“Pinocchio” tänkte jag på hur ofta vi människor pendlar mellan olika tillstånd. Det som fascinerar är hur vårt bagage påverkar våra känslor och tankar. “Pinocchio” handlar om att hitta tillbaka till de människor vi faktiskt är.”

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Vogon Poetry – remixsamarbete med Mystic Experience

Den skånsk-göteborgska elektropoptrion Vogon Poetry har släppt en ny singel. Närmare bestämt ”Milliways”, som är …