Två nya album på gång från Mesh

De brittiska elektrorockarna Mesh har inte bara ett, utan till och med två, nya album på gång.

Dels ett livealbum inspelat på “Gothic Meets Klassik”-festivalen i Leipzig i somras.  Dels ett nytt studioalbum med arbetsnamnet Looking Skyward. Det senare är planerat att släppas framåt slutet av sommaren. Herrarna från Bristol kommer då även att ge sig ut på turné.

 

 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Zero_TV_Mesh_Florida

Mesh – Intervju från USA-turnén

Zero var på plats när turnén “The Legends of Synthpop” stannade till i West Palm …