Sunday , October 2 2022

Depeche Mode-party och Mesh-spelning

Zeros Petter och Frans Jahnstedt besöker Depeche Modes officiella releaseparty i Göteborg för nya albumet Delta Machine. Dagen till ära bjöd arrangören även på en spelning med engelska Mesh och slovenska Torul.

Mingel och åsikter om både Depeche Modes nya skiva Delta Machine och Mesh – Automation Baby.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

The Mobile Homes - 2022

Mobile Homes – ständigt aktuella elektropoplegender

En snart fyrtioårig karriär och still going strong. Legendariska Mobile Homes fortsätter att skämma bort …