Thursday , February 29 2024

Dark Side Cowboys – släpper nya “Light” dagen då vi vänder mot ljusare tider

Alla förknippar kanske inte de svenska svartrocksveteranerna Dark Side Cowboys med ljus, men deras nya singel heter just ”Light” och släpps, passade nog, den 22 december, som är den dag då vi vänder mot ljusare tider. 

”Light” är den andra singeln från den kommande fullängdaren, Beyond, som blir det fjortonde studioalbumet från det trettioårsjublilerande bandet sedan starten 1993.

Förutom bombastiska och dansgolvsvänliga ”Light” innehåller singeln även dramatiska ”City Of The Dead”.

Ljus och mörker i kraftfull harmoni. Lyssna här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!