Hot Foxes – “Secret Handshake”

Gillar ni Ladytron och The Knife? 

Varför då inte kolla upp Los Angeles-baserade Hot Foxes, som på sin nya singel, “Secret Handshake”, tar oss med in i en värld av fasader, bedrägerier och dolda önskningar. Allt ackompanjerat av ett mörkt elektrifierat retrosound. 

Lyssna här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Madeline Goldstein – “Seed of Doubt”

Madeline Goldstein, som tidigare frontade Portlands mest populära elektropopband, Fringe Class, satsar nu på en …