Trust the Mask – “Otaku”

Bakom det intressanta bandnamnet Trust the Mask hittar vi den klassiskt skolade låtskrivaren Elisa Dal Bianco och sångerskan Vittoria Cavedon.

Den italienska duon skapar välgjord elektropop med potential att tilltala vänner av Ladytron, Dubstar och Client. 

Deras nya singel, ”Otaku”, har en titel tagen från japanskan och beskriver en person som undviker mänsklig interaktion till förmån för videospel och anime. Någon som är besatt av datorer och vissa aspekter av populärkultur på bekostnad av sina sociala färdigheter.

Ni hör den här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Madeline Goldstein – “Seed of Doubt”

Madeline Goldstein, som tidigare frontade Portlands mest populära elektropopband, Fringe Class, satsar nu på en …