Skyddsnätet – “Vuxenbarnet”

Stockholmstrion Skyddsnätet – alias Christoffer Englund, Alexander Avelin och Erik Östholm – har inte bara ett snyggt sound som leder tankarna till svenska kultband som Ratata och Lustans Lakejer. De skriver dessutom ambitiösa texter om viktiga ämnen.

På deras nya singel, ”Vuxenbarnet”, är ljudbilden aningen mer modernt elektronisk än tidigare. En stark sommarlåt ni gör alldeles rätt i att lyssna på här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Urban Hane – “Nätter utan drömmar”

Nu över till en riktigt snygg svensk new wave-låt.  Det handlar om Urban Hane, som …