e: lect – “It Doesn’t Matter”

Stockholmsduon e: lect, alias de båda barndomsvännerna Hella Helin och Anna Ljunggren, har gjort musik tillsammans sedan 2016 och har två fullängdsalbum på sitt samvete. De har även gjort sig ett namn som ett bra liveband och öppnat för både Tobias Bernstrup och Covenant.

Deras tredje album släpps på danska Town And Towers Records senare i år och i vanlig ordning vad gäller Stig Wintendorffs imperium, så handlar det om elektronisk pop. 

Som aperitif kan vi här avnjuta ”It Doesn’t Matter”.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Martin Gore – Mandrill

Det här är nog det bästa Martin Gore någonsin gjort, oavsett under vilket namn. Som …