Wednesday , April 17 2024

Luna Square – “Trains”

Skånska Luna Square, alias Anders Larsson, Pierre Bellin och Johan Malmgren (även bekant som Aaron Sutcliffe), har inte bara tagit sitt namn från en Boytronic-låt, utan har dessutom hittat ett skönt sound med moderna electroblues-vibbar.

Anders Larsson berättar att fröet till deras nya singel, ”Trains”, såddes redan för ett par år sedan:
– ”Trains” var den första låten som påbörjades med nya bandmedlemmar i Luna Square. Men så kom Covid och allt blev konstigt. Men nu har vi gjort klar den och slutresultatet fick en tydlig touch av Depeche Mode. 

Ni hör den här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Elegant Machinery 2006 (2016)

Elegant Machinery återuppstår och släpper nytt

Det legendariska och omtalade svenska synthpopbandet Elegant Machinery gör comeback. Gruppen befinner sig just nu …