Foto: Kim Jonsson

Moist – nytolkar The Cars superhit “Drive”

En man som förtjänar mer uppmärksamhet är musikern och designern David Elfström Lilja, som under årens lopp samarbetat med och remixat ett imponerande antal storheter. Däribland Erasure, Depeche Mode, Kent, Thomas Di Leva, Pet Shop Boys, Moby, Lustans Lakejer och Tangerine Dream.

På senare år har David främst varit bekant under aliaset Moist (läs gärna Zeros artikel här) och nu är han aktuell med en ny singel.

Det rör sig om en cover på The Cars miljonsäljande superhit” Drive”, där Johannes Kotschy står bakom mikrofonen.

Senare i år släpper Moist fullängdaren Refurbished, som är en coversamling med Davids favoritlåtar från åttiotalet.

 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Skyddsnätet – “Explosionen”

Det var ett tag sedan vi senast hörde ifrån den talangfulla Stockholmstrion Skyddsnätet, men nu …