Saturday , February 24 2024
Yelle - 2016

Yelle – ”Top Fan”

Electroduon Yelle, med Julie Budet i spetsen, slog igenom 2006 med singeln “Je veux te voir” och räknas idag som ett av de största namnen på den franska elektroniska scenen.

För två år sedan släppte de sitt fjärde album, L’Ère du Verseau, som i vanlig ordning bjöd på en smart mix av snygga syntmelodier, technofierad pop och digital funk. Läs gärna Fredrik Emdéns intervju här.

Yelle är nu tillbaka med den nya låten ”Top Fan”, som kombinerar melankoli med moderna dansbeats. Ni hör den här:  

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!