Saturday , February 4 2023

Di Leva – “Fire Of Love”

Vad sägs om lite snygg pop från en svensk legend?

Sveriges främsta rymdblomma, Thomas Di Leva, är tillbaka med en ny singel.

Efter att det senaste halvåret ha turnerat i hela Sverige, såväl solo som med sin bejublade David Bowie-show, tar Di Leva nu sikte mot releasen av sitt kommande album The Hybrids, som blir hans första fullängdproduktion på tio år. 

Som sista singel inför albumet släpps ”Fire Of Love”, som lyfter fram betydelsen av att vara närvarande och fokusera på det som verkligen är viktigt i livet.
– Många gånger tappar vi riktningen och fel saker får alldeles för stora proportioner, menar Di Leva.

Som kuriosa kan nämnas att omslaget är ritat av Di Levas yngste son, Telo, som gav det till Thomas på Fars dag.

 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Lustans Lakejer och Johan Kinde till Eksjö Stadsfest

Lustans Lakejer och Johan Kinde solo på Eksjö Stadsfest i augusti.