Friday , September 22 2023

Di Leva – tillbaka med snygga och svenskspråkiga singeln “Fri, vild och stark”

Sveriges främsta popkameleont, Thomas Di Leva, är tillbaka med sin första svenskspråkiga singel på två år.

Låten heter ”Fri, vild och stark” och med den snygga new wave-doftande melodin flirtar Di Leva kärleksfullt med sina färgstarkt personliga och unikt fantasifulla genombrottsår. Passande nog visar skivfodralet också honom i fantastisk åttiotalsmundering. 

Den här poppärlan vill ni inte missa! Passa även på att läsa Zero Magazines intervju om det utmärkta albumet The Hybrids här.  

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Thomas Di Leva – släpper nya singeln “Hunger”

Vad sägs om lite skön pop från en svensk legend? Idag släpper nämligen Sveriges främsta …